Tilbage til forsiden
 

Bachelor i Digitale medier og design

Beskrivelse
På den 3-årige bacheloruddannelse (BSc) i Digitale medier og design, skal du arbejde med design af digitale medier og teknologi - både teoretisk og praktisk. Du får indblik i, hvordan digitale medier påvirker vores liv og samfund, og lærer at bruge teknologien som redskab til at kommunikere professionelt.
Niveau
Bachelor
Nøgleord
Design, Kommunikation, Medier, Programmering, Web
Fokus
Design/kommunikation
Hovedområde
Naturvidenskab
Studieform
Dansk og engelsk undervisning (på uddannelsens 2. år undervises udelukkende på engelsk), dansk og engelsk undervisningsmateriale. Forelæsninger, gruppe- og projektarbejde. Mulighed for udveksling på 2. år.
Job
Interaktionsdesigner, Usabilitykonsulent, Informationsarkitekt, Webudvikler, Mediekonsulent, Kommunikationsmedarbejder, Projektkoordinator, Iværksætter
Adgangskrav

Bestået adgangsgivende gymnasial uddannelse. Dansk A, Matematik B med mindst 6 i gennemsnit (eller bestået Matematik A), Engelsk B med mindst 6 i gennemsnit (eller bestået Engelsk A).

Geografi
IT-Universitetet i København
Kontakt

Kontakt Studie- og Karrierevejledningen – studievejledningen@itu.dk – 7218 5240

Portræt

Jesper Hyldahl Fogh startede på IT-Universitetet i et håb om at komme tættere på sin drøm om at tage en kandidat i Spildesign. Det viste sig dog, at han allerede på bacheloren kom til at elske apps, interaktionsdesign og webdesign. Læs mere om Jespers uddannelsesvalg.