Tilbage til forsiden
 

Datalogi (AAU)

Beskrivelse

Er du fascineret af computerens muligheder og udfordringer, og vil du være med til at designe og udvikle fremtidens it-løsninger?

Datalogi på Aalborg Universitet er mere end programmering - det handler om design af it-systemer til sundhedsvæsenet, udvikling af sikker nethandel, udvikling af mobiltelefoner, optimering af spilkonsoller og elektroniske spil. Design og udvikling af dele til proceskontrol, robotter, fly, biler, medier og meget mere.

Kun fantasien sætter grænser for konstruktion af it-systemer og deres anvendelse i vores hverdag.

Niveau
Bachelor + kandidat
Nøgleord
Programmering, softwareudvikling, systemudvikling, databaser, business intelligence
Fokus
Teknologi og programmering
Hovedområde
Naturvidenskab
Studieform
Bacheloruddannelsen starter med et basis år med projektarbejde samt kurser. De efterfølgende semestre består af kurser og projektarbejde i grupper.
Job
Projektleder, It-udvikler, Udviklingschef, Business analyst, System manager
Adgangskrav

Bachelor:
Bestået adgangsgivende eksamen (STX, HF, HHX, HTX, EUX eller EUX 1. del, GIF eller tilsvarende). Dansk A, Engelsk B, Matematik A.

Kandidat:
Bachelor i Datalogi eller Software

Geografi
Aalborg Universitet, Aalborg
Kontakt

Kontakt studievejlederen: E-mail: studievejl@cs.aau.dk. Telefon: 9940 7592

Portræt

Sine Lyhne Viesmose siger: 
”Jeg elsker at studere Datalogi, fordi det blander min teoretiske interesse for matematik med min fascination af computere. Gennem projektarbejdet får vi mulighed for at gå i dybden med et emne, som vi selv finder interessant. Jeg har bl.a. været med til at lave en intelligent stavekontrol, som forsøgte at rette komma- og r-fejl i tekster, hvor vi kom hele vejen rundt om både algoritmer, lidt maskinintelligens og implementering.”