Tilbage til forsiden
 

Diplomingeniør i Elektronik (Esbjerg)

Beskrivelse

Elektronik og software er et område i konstant udvikling, og der skal ingeniører til at lede og nytænke arbejdet, for at virksomhederne kan følge med. Det er vigtigt med kompetente ingeniører, der kan komme på nye ideer til produkter, og som løbende kan forbedre eksisterende produkter med hensyn til funktionalitet, størrelse og pris.

Du kommer til at beskæftige dig med både hardware- og softwarekonstruktion. Du lærer at bygge og programmere mikrodatamater samt at anvende datamater til proceskontrol og signalbehandling.

Niveau
Diplomingeniør
Nøgleord
Programmering, design, produktudvikling, menneske-maskin interaktion.
Fokus
Teknologi og programmering.
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Problembaseret projektarbejde i grupper. Forelæsninger, kurser, seminarer, klasseundervisning og laboratorie- og værkstedsarbejde.
Job
Automatiseringskonsulent/-ingeniør, udvikler af moderne elektronisk udstyr eller hardware- og softwaredesigner.
Adgangskrav

Bestået adgangsgivende eksamen (STX, HF, HHX, HTX, EUX eller EUX 1. del, GIF eller tilsvarende). Matematik A samt Fysik B eller Geovidenskab A.

Geografi
Aalborg Universitet, Esbjerg
Kontakt

Kontakt studievejledningen på tlf. 9940 7777, e-mail: studievejledning@esbjerg.aau.dk

Portræt

Daniel N. Urup siger: 
”Valget af en videregående uddannelse faldt på Esbjerg, hvor jeg valgte Elektronik på Aalborg Universitet. Her kunne jeg nemlig finde spændende udfordringer i det alsidige projektarbejde, og jeg boede samtidig i nærheden af min familie. Jeg er meget glad for studieformen og projekterne, hvor jeg får mulighed for at fordybe mig i nye spændende områder. En af de spændende opgaver jeg har været med til, er arbejdet med styring af robotter.”