Tilbage til forsiden
 

Embedded Software Systems

Beskrivelse

På kandidatuddannelsen i Embedded Software Systems beskæftiger du dig med bl.a. udvikling af indlejrede systemer, netværk og distribuerede systemer.

Uddannelsen handler generelt om softwareudvikling med særligt fokus på software til elektronik i brugsprodukter, transport, styring/betjening, telekommunikation og sikkerhedssystemer.

Uddannelsen bestyres af forskergruppen Distributed and Embedded Systems på Aalborg Universitet, som er førende inden for analyse, verificering og test af indlejrede systemer. Gruppen har stærke kontakter til den danske it-industri, hvilket giver de studerende oplagte muligheder for at samarbejde med virksomheder i forbindelse med projekt- og specialearbejdet.

Uddannelsen foregår på engelsk.

Niveau
Kandidat
Nøgleord
Softwareudvikling, programmering, kommunikation
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Undervisningsformen veksler mellem forelæsninger, miniprojekter, selvstudier og problemorienteret projektarbejde, som foregår i grupper. Uddannelsen foregår på engelsk.
Job
Nogle dimittender fra uddannelsen fortsætter på universitetet som ph.d.-studerende, i de fleste tilfælde i samarbejde med virksomheder eller i internationale forskningsprojekter. De fleste får arbejde i virksomheder som udviklere og som dataingeniører både i Danmark og i udlandet.
Adgangskrav

Bestået bacheloruddannelse inden for datalogi eller software eller lignende uddannelser.
Engelsk på mindst B-niveau.

Geografi
Aalborg Universitet, Aalborg
Kontakt

Kontakt studievejledningen på e-mail: studievejl@cs.aau.dk eller telefon 9940 7592.

Portræt

Tibaut Le Guilly siger:

"Da jeg skulle læse det sidste år på min uddannelse, besluttede jeg mig for Embedded Software Systems på Aalborg Universitet. Noget af det, jeg virkelig godt kunne lide, var forskningsprojektet, som udgjorde hovedparten af min uddannelse. Det gav mig muligheden for at lære en masse på egen hånd, og samtidig fik jeg selv ansvaret for projektets fremgang. Men selvom jeg arbejdede meget selvstændigt, fik jeg altid god support af mine vejledere, hvis jeg var i tvivl om noget eller havde brug for et råd."