Tilbage til forsiden
 

Informations- og Kommunikationsteknologi

Beskrivelse
Du arbejder med udvikling og vedligeholdelse af it-systemer til automatisering af produktion eller administration i den private og offentlige sektor. Arbejdet kan omfatte følgende; at afdække behovet hos kunde/bruger, udvælge en egnet teknologi, designe og udvikle systemet, projektledelse, programmering og igangsættelse af drift.
Niveau
Diplomingeniør
Nøgleord
Softwareudvikling, programmering, design, interaktive teknologier og kommunikation
Fokus
Teknologi/Programmering,
Organisation/Kommunikation
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Temabaseret semestre med klasseundervisning og projektarbejde i grupper.
Undervisning fortrinsvis på dansk
Job
Softwareudvikler til pc’er, smartphones eller automationssystemer, projektleder, systemarkitekt, it-konsulent, it-driftsansvarlig
Adgangskrav

Bestået stx, hf, hhx, htx, eux, adgangskursus i Odense/Sønderborg, Maskinmestereksamen eller Skibsfører-/ Officereksamen. Matematik A, Engelsk B samt Fysik B eller Geovidenskab A.

Der er adgangsbegrænsning på uddannelsen.

Geografi
Syddansk Universitet, Odense
Kontakt

Kontakt studievejleder Dorte Frølund ved Det Tekniske Fakultet på 6550 8665 / studievejledning@tek.sdu.dk.

Portræt

Marie læser til diplomingeniør i Informations- og kommunikationsteknologi i Odense. Efter noget tid på et andet studie i Aarhus fandt Marie ud af, at det var hos design og udvikling af it-systemer, at hendes interesse lå, så hun flyttede til Fyn og begyndte på Syddansk Universitet. I sin fritid er Marie medlem af ingeniørernes festudvalg og har studiejob som instruktor for en yngre årgang. Læs mere om Maries uddannelsesvalg.