Tilbage til forsiden
 

Innovative Communication Technologies and Entrepreneurship

Beskrivelse

Uddannelsen er applikations-orienteret såvel som analytisk. Du kommer til at arbejde med fremtidens Internet (Internet of Things, IoT) og sensornetværk, grøn IKT, konvergerende medieteknologi, personaliseringssystemer, intelligente huse, det nyeste inden for broadcast-teknologi, hjernebølger som password, brugerbehov og -oplevelse, privacy og sikkerhed, markeder, lovgivning på IKT-området, forretningsudvikling og entreprenørskab.

Se også www.icte.aau.dk.

Uddannelsen foregår på engelsk.

Niveau
Kandidat
Nøgleord
Interaktive teknologier, forretning, kommunikation, marketing, medier
Fokus
Teknologi og software
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Forelæsninger, klasseundervisning og projektarbejde i grupper. Uddannelsen foregår på engelsk.
Job
Du kan bl.a. blive ansat i større private virksomheder inden for tele-, it- og medieområdet, udstyrsproducenter, infrastrukturselskaber, indholdsleverandører, serviceudbydere, konsulentvirksomheder, uddannelses- og forskningsinstitutioner samt offentlig administration.
Adgangskrav

Følgende bacheloruddannelser er adgangsgivende

  • IT, Communication and New Media (AAU)
  • Elektronik og it (AAU)
  • Internetteknologier og computersystemer (AAU)
  • Softwareteknologi (DTU)
  • Netværksteknologi og IT (DTU)
  • IT-Elektronik (DTU)
  • IT og økonomi (DTU)

Endvidere kan studerende med en anden dansk eller udenlandsk bachelorgrad i teknisk videnskab eller naturvidenskab søge optagelse.
Da al undervisning og materialer er på engelsk, er det en forudsætning for at kunne følge med undervisningen at have tilstrækkelige engelskkundskaber.

Geografi
Aalborg Universitet, København
Kontakt

Kontakt studievejledningen på e-mail: mediatek-studvejlcph@create.aau.dk

Portræt

Mohammad Homayoon Fayez siger

”Efter min bacheloruddannelse var det Software Engineering på DTU, der lå først for; det er trods alt det, som jeg har lavet hele tiden. Men efter at have hørt om ICTE, besluttede jeg at søge ind på Aalborg Universitet, og jeg har ikke fortrudt det.
Som bachelor havde jeg lært om softwarekonstruktion, programmeringsparadigmer og designmønstre m.v. Med ICTE blev jeg en rigtig ingeniør, og jeg fik et bredere perspektiv. Uddannelsen gav mig indsigt i forskellige teknologier, især web, mobil og broadcasting, og det vigtigste; teknologikonvergens og innovation."