Tilbage til forsiden
Alan Tahhan - Future People ambassadør i 2015

Alan Tahhan

Facts:

Fødselsår: 1989

Uddannelse: Sundhedsteknologi

Universitet: Aalborg Universitet

Hjemby: Hadsten

Hvorfor jeg læser på en it-uddannelse

Sundhedsperspektivet og den ingeniørfaglige arbejdsmetode er virkelig en fantastisk kombination. Det er i stor grad et arbejdsområde, hvor der sker en meget stor udvikling både lige nu, men også i fremtiden. Det er lige fra eksempelvis scanningsmetoder, billeddiagnostik, fysiologiske modelleringsmetoder, proteseteknologier til udarbejdelse af elektroniske patientjournaler (EPJ) og konstruering af mobil-apps.

Disse eksempler er kun et lille udsnit af, hvad man kan komme til at beskæftige sig med inden for faget, hvor det mest af alt er fantasien, der sætter grænserne, og det er lige præcis det, der gør det så vildt interessant at arbejde med!

Der er fra universitetets side lagt op til et fagligt indhold præget af de studerende, hvilket underbygger den kreative udfoldelse. Du er som studerende selv med til at forme dine projekter i den retning, du ønsker og finder interessant. Alt arbejde og indhold tager udgangspunkt i videnskabelig metode, hvilket er med til at sikre det akademiske niveau. 

Hvilke kriterier baserede jeg mit uddannelsesvalg på?

Jeg tænkte ikke som udgangspunkt, at det var it, der havde mit største fokus, men derimod den videnskabelige ingeniørfaglige tilgang til sundhed. Jeg har valgt uddannelse efter interesse, da jeg allerede fik opfyldt det sociale gennem mine fritidsinteresser.

Studieformen på Aalborg Universitet har haft stor indflydelse på min udvikling. De kompetencer, jeg har fået, har givet mig enormt meget både inden for universitetet og fritidsinteresser.

3 ting, jeg kan lide ved mit studie:

1. Den kreative udfoldelse, som projektarbejdet faciliterer

2. Det sundhedsfaglige, unikke perspektiv

3. Fordybelse i og problematisering af en sundhedsfaglig problemstilling

Fra mig til dig

Min mail: atahha12@student.aau.dk

Skulle du have nogen spørgsmål til mig omkring valg af uddannelse, min uddannelse, eller til min historie, så tøv ikke med at kontakte mig.

Inspiration til projekter: www.ted.com

På TED har jeg lært rigtigt meget omkring, hvad grænserne er (eller netop ikke er) for medicoteknologi. Der er enormt mange spændende projekter, som man kan se præsentationer af inde på siden. God fornøjelse!