Tilbage til forsiden
Cathrine Juel Thomsen -
Future People ambassadør i 2015, 2014 og 2013

Cathrine Juel Thomsen

Facts:

Fødselsår: 1992

Uddannelse: Bachelor i Elektronik og IT. I dag kandidatstuderende på Vision, Graphics and Interactive Systems.

Universitet: Aalborg Universitet

Hjemby: Brønderslev

Hvorfor jeg læser på en it-uddannelse

I både folkeskolen og gymnasiet har jeg altid interesseret mig for naturvidenskabelige fag som matematik og fysik. Jeg valgte at læse elektronik og it, fordi det er et meget bredt fag, hvor man kan beskæftige sig med fremtidens elektronik bl.a. biler, satellitter, selvstyrende både, intelligente høreværn. Ja, alt der indeholder elektronik, og det er kun fantasien, der sætter grænser! 

Hvilke kriterier baserede jeg mit uddannelsesvalg på?

Et af de vigtigste kriterier for mit uddannelsesvalg er selvfølgelig, at der er et arbejde, når jeg færdig. Aalborg Universitet har fået en positiv omtale, da der er stor rift om de nyuddannede ingeniører på AAU, fordi gruppearbejde er en essentiel del af indlæringsmetoderne. I semesterprojekterne har man desuden mulighed for at samarbejde med en virksomhed. Så når man er færdig som civilingeniør, er man fuldt ud rustet til at komme direkte ud på arbejdsmarkedet med en god erfaring i bagagen. Dette skyldes bl.a. den populære Aalborg-model for problembaseret læring.

3 ting, jeg kan lide ved mit studie:

  1. Man beskæftiger sig med en god blanding af software og hardware.
  2. Der er ingen grænser for, hvad man kan lave af projekter.
  3. Sidst, men ikke mindst, er der gode fremtidsmuligheder i og med, at fremtiden er teknologien.

Fra mig til dig

Tag et kig på electronics.aau.dk, hvor der er flere studerende fra Elektronik og IT, der blogger omkring studiet og studielivet.