Tilbage til forsiden
Joachim Julius Lindholm - Future People ambassadør i 2015

Joachim Julius Lindholm

Facts:

Fødselsår: 1990

Uddannelse: Bachelor: HA(it.), Kandidat: Cand.merc(it.)

Universitet: Copenhagen Business School

Hjemby: Kokkedal

Hvorfor jeg læser på en it-uddannelse

Selvom der er mange grunde til, at jeg læser en uddannelse med it, vil jeg fremhæve specielt to grunde. Først og fremmest gør uddannelsen mig i stand til at bygge "noget" - "noget" som efter utallige aftener endelig virker, lige så man sidder med hænderne over hovedet!

Derudover, når dette "noget" giver værdi for mennesker, føler jeg, at min uddannelse giver mening - og så er det en fantastisk følelse at gøre menneskers liv lettere. 

Hvilke kriterier baserede jeg mit uddannelsesvalg på?

Da jeg færdiggjorde min gymnasietid med musik og engelsk som A-fag og fritidsinteresser som breakdance og øvelse med bandet, lå en it-uddannelse ikke som det naturlige valg for mig. Jeg tog et sabbatår, og her fik jeg interessen for it.

Jeg var lidt i tvivl om, hvilken vinkel på it jeg ville tage, men jeg forsøgte mig, uden den store forberedelse/planlægning, med at starte på CBS. Her kunne jeg få it kombineret med forretning, hvilket gav god mening, fordi jeg syntes denne kombination var spændende.

3 ting, jeg kan lide ved mit studie:

1. Sammenholdet: Et godt studiemiljø og en god gruppe kan få det bedste ud af dig - den sociale del af et studie er essentielt for både læring og trivsel.

2. Variationen: Når koden ikke virker for 3. dag i træk, kan det være rart at lægge den til side for en stund.

3. Det faglige indhold: Fagene er spændende, professorerne er dygtige, og jeg kan personligt se, hvorfor hvert fag giver mening for mig.