Tilbage til forsiden
Mette Langkilde Madsen - Future People ambassadør 2015

Mette Langkilde Madsen

Facts:

Fødselsår: 1989

Uddannelse: Software Engineering

Universitet: Syddansk Universitet

Hjemby: Vejen

Hvorfor jeg læser på en it-uddannelse

Jeg har altid interesseret mig for computere og IT, men havde ikke overvejet det som en karrieremulighed. Da jeg hørte om denne uddannelse, blev jeg overbevist om, at det var noget for mig. Jeg havde intet kendskab til kodning, før jeg startede, men fordi der er et godt sammenspil med teori og praksis, lærte jeg det hurtigt. Desuden er der mange uddannelsesmuligheder inden for IT, så man kan komme til at arbejde med det, man gerne vil. 

Hvilke kriterier baserede jeg mit uddannelsesvalg på?

Jeg valgte Software Engineering, fordi man lærer om hele softwareprocessen; krav, design, udvikling, test og vedligeholdelse. Og fordi man kommer til at arbejde med al teorien i praksis igennem semesterprojekter.

Software Engineering var en nyudviklet uddannelse, der først startede op i 2012 og kun på Syddansk Universitet i Odense. Derfor var der ikke så mange valg omkring universiteter, men da jeg har boet i København i 3 år, tiltrak det at flytte tættere på familien. 

3 ting, jeg kan lide ved mit studie:

1. Bruge teorien i praksis

2. Studiemiljøet

3. Bredden af arbejdsmuligheder 

Fra mig til dig

Dragons' Den er et reality program, hvor entreprenørs kan pitche deres forretningside til et panel af investorer. Hør deres meninger til Steve Jobs’ iPad: