Tilbage til forsiden
 

Bachelor i Informationsteknologi

Beskrivelse

Er du vild med kommunikation, og kunne du tænke dig at være det kommunikative bindeled i organisationer? Drømmer du om at blive kommunikationsspecialist inden for fremtidens sociale netværk eller skabe afløserne til Facebook og Snapchat?

Så kan Informationsteknologi på Aalborg Universitet være noget for dig. Her kan du nemlig blive bachelor i it og lære at sætte den nyeste teknologi i spil på fremtidens arbejdsmarked.

Niveau
Bachelor
Nøgleord
Kommunikation, forretning, softwareudvikling, interaktive teknologier, Business Intelligence
Fokus
Teknologi og organisation
Hovedområde
Naturvidenskab
Studieform
Bacheloruddannelsen starter med det første studieår, hvor du får projektarbejde samt kurser i f. eks. design, evaluering af it-systemer, kulturanalyse og meget andet. De efterfølgende semestre består af kurser og projektarbejde i grupper. Forelæsninger og klasseundervisning
Job
Softwareudvikling, Spilindustri, Forretningssystemer, Software til mobiltelefoner, Udvikling af administrative systemer
Adgangskrav

Bestået adgangsgivende eksamen (STX, HF, HHX, HTX, EUX eller EUX 1. del, GIF eller tilsvarende). Dansk A, Engelsk B, Matematik B.

Geografi
Aalborg Universitet, Aalborg
Kontakt

Kontakt studievejlederen: E-mail: studievejl@cs.aau.dk, Telefon: 9940 7592

Portræt

Camilla Just Larsen siger:

"Jeg havde gået længe og overvejet at studere igen, da jeg faldt over informationsteknologi. Jeg har flere års erhvervserfaring i telebranchen og føler mig hjemme i teknologiens verden. Dog er jeg ikke særlig matematisk, og da jeg har en almindelig HF, har jeg heller ingen programmeringsbaggrund, hvilket vanskeliggjorde søgningen på en uddannelse under datalogi.

På informationsteknologi har vi indtil videre mødt både matematik og programmering, men på et overskueligt niveau, der har gjort det muligt at følge med, selvom vi alle har forskellige baggrunde! Derudover har vi haft en del om de grundlæggende designregler, og det er her, vi skiller os ud. Evnen til at tænke i kode OG design giver en indsigt, der kan bruges i flere afdelinger og stillinger. Vi har mødt flere højtstående ansatte i store danske virksomheder, og jeg er ikke i tvivl om, at denne uddannelse giver mig et solidt ståsted der, hvor jeg ønsker det.

Beslutningen om at flytte fra København til Aalborg for at studere er ikke blevet fortrudt og fordelingen af køn og alder har på intet tidspunkt været mærkbar.

Uddannelsen er for dig, der vil hele vejen rundt inden du sætter dig på et specifikt område."