Tilbage til forsiden
 

Bachelor i it produktudvikling

Beskrivelse
Du arbejder med at designe og udvikle it-produkter og applikationer. Design og nytænkning af nye digitale interaktionsformer er ofte en del af projekterne. Du lærer at få idéen, at designe den og at udvikle funktionelle prototyper.
Niveau
Bachelor
Nøgleord
Programmering, design, produktudvikling, menneske-maskine interaktion, interaktive teknologier
Fokus
Teknologi og Design
Hovedområde
Naturvidenskab
Studieform
Dansk undervisning, engelsk undervisningsmateriale, forelæsninger + øvelsestimer på mindre hold (ca. 20 timer pr. uge), projektorienteret.
Job
Product manager, design proces manager, it-produktudvikler, interaktionsdesigner, softwareudvikler, forsker.
Adgangskrav

Bestået adgangsgivende eksamen (stx, eux, hf, hhx, htx eller tilsvarende). Matematik A; Dansk A; Engelsk B.

For at blive vurderet i kvote 1 skal du have mindst 7,0 i gennemsnit i den adgangsgivende eksamen (uden hurtigstartsbonus, men inklusiv bonus for ekstra A-fag) og mindst 7,0 i Matematik A.

Hvis du ikke opfylder karakterkravet til kvote 1, kan du søge om optagelse i kvote 2 og deltage i en adgangsprøve.

Geografi
Aarhus Universitet, Katrinebjerg, Aarhus N
Kontakt

Kontakt studievejledningen på tlf. 8715 2053 eller 8715 2054, e-mail: studievejleder.it@au.dk

Portræt

Andreas læser på bacheloruddannelsen i It, hvor programmering og idéudvikling særligt interesserer ham. Han vil gerne være iværksætter inden for it og mener, at uddannelsen kan give ham de kompetencer, der skal til. I fritiden driver han et webbureau. Læs mere om Andreas' uddannelsesvalg.

Christoffer læser på bacheloruddannelsen i It, da han altid har interesseret sig for, hvordan computere og forskellige teknologiske produkter virker. I fritiden beskæftiger han sig også utroligt meget med computere. Derudover går han til forskellige kampsportsgrene ved Aarhus Fight Academy, lige omkring It-byen. Desuden har han en bror, André, som også læser informationsteknologi på AU. Læs mere om Christoffers uddannelsesvalg.

Andreas læser på bacheloruddannelsen i It med speciale i produktudvikling. I fritiden driver han et webudviklingsbureau, hvor han giver sig i kast med at implementere den teori, han lærer på sin uddannelse i konkrete produkter til brug i den virkelige verden. Læs mere om Andreas' uddannelsesvalg.