Tilbage til forsiden
 

Elektronik og it

Beskrivelse
Interesserer du dig for selvstyrende robotter, satellitter eller andre elektroniske systemer og brænder du for at arbejde med fremtidens mobiltelefoner og GPS? Elektronik og it giver dig spændende jobmuligheder.
Niveau
Bachelor
Nøgleord
Matematik, programmering, Robotteknologi, menneske-maskine interaktion, Systemudvikling
Fokus
Teknologi og programmering
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Første studieår er et indledende basisforløb. De efterfølgende semestre består af kurser og projektarbejde i grupper. Der er forelæsninger og klasseundervisning.
Job
Elektronik og it giver dig mulighed for at arbejde i små og store elektronikvirksomheders udviklings- eller forskningsafdelinger. Du har også mulighed for at arbejde i salgsafdelinger, i produktionsvirksomheder, i rådgivende ingeniørfirmaer eller i den offentlige sektor.
Adgangskrav

Bestået adgangsgivende eksamen (STX, HF, HHX, HTX, EUX eller EUX 1. del, GIF eller tilsvarende). Matematik A med et karaktergennemsnit på minimum 4, Dansk A, Engelsk B samt Fysik B eller Geovidenskab A.

Geografi
Aalborg Universitet, Aalborg
Kontakt

Kontakt den decentrale studievejledning på telefon 9940 8614 eller e-mail e-sv@es.aau.dk

Portræt

Cathrine Juel Thomsen, studerende, siger:
"Det er super spændende at studere Elektronik og it, fordi man i projekterne kan bruge sin kreativitet til at udvikle fede produkter, der måske kan løse samfundsmæssige problemer. Vi har bl.a. udviklet et intelligent høreværn, der kan mindske høreskader på arbejdspladser." Læs om Cathrines uddannelsesvalg.