Tilbage til forsiden
 

HA(it.) - Erhvervsøkonomi - informationsteknologi

Beskrivelse
Studiet fokuserer på, hvordan mennesker, virksomheder og organisationer kan anvende it, og du vil derfor lære om design og udvikling af it-systemer, virksomheders og samfundets økonomi samt hvordan it-systemer kan understøtte eller drive organisationsudvikling.
Niveau
Bachelor
Nøgleord
Programmering, Systemudvikling, Økonomi, Organisation, Ledelse
Fokus
Teknologi/programmering og organisation/forretning
Hovedområde
Samfundsvidenskab
Studieform
Undervisning primært på dansk med overvejende engelsk undervisningsmateriale. Studiet er tværfagligt og i høj grad baseret på projektarbejde, hvor teori og metode anvendes til at løse konkrete problemer. Undervisningsformen veksler mellem individuelt arbejde og gruppearbejde, og der indgår både forelæsninger på storhold og øvelsestimer i mindre grupper (ca. 20 timer pr. uge).
Job
Projektmedarbejder eller projektleder, forandringsleder, it-konsulent, systemudvikler eller systemanalytiker, udviklingsansvarlig
Adgangskrav

Dansk A
Matematik B
Engelsk B
og enten Historie B eller Samfundsfag B eller Samtidshistorie B eller Idéhistorie B eller International økonomi B

Geografi
Copenhagen Business School, Frederiksberg
Kontakt

Studievejledningen 3815 2709 - guidance@cbs.dk

Portræt

Joachim læser på den (nok) mest nørdede linje på CBS - og det kunne ikke passe ham bedre. Selvom han på papiret måske ikke så ud til at vælge en it-uddannelse med musik på A-niveau i gymnasiet og breakdance i fritiden, var HA(it.), it og forretning, den helt rigtige vej at gå for ham - og han har været bidt af det siden. Læs mere om Joachims uddannelsesvalg.