Tilbage til forsiden
 

Informationsvidenskab, it og interaktionsdesign

Beskrivelse

Uddannelsen kigger på it med humanistiske briller. Du lærer at forstå brugerne, programmørerne og den rolle, som it spiller i vores hverdag. Du bliver specialist i kombinationen af information, kommunikation og it-teknologi, og du kan designe for og med brugerne.

Niveau
Bachelor
Nøgleord
Brugervenlighed, interaktionsdesign, læring, kommunikation, menneske-maskine interaktion, programmering, udvikling, projektledelse.
Fokus
Design/kommunikation, Teknologi/programmering
Hovedområde
Humaniora
Studieform
Forelæsninger, holdundervisning, seminar- og casearbejde, gruppearbejde og workshops. Ca. 12 undervisningstimer om ugen.

Uddannelsen indgår i et spændende fagmiljø med Bibliotekskundskab og videnskommunikation og International virksomhedskommunikation med engelsk, it og webkommunikation samt cand.it. i Webkommunikation.
Job
Kommunikations- og it-medarbejder, system- og produktudvikler, projektleder, informations- og kommunikationsspecialist, e-læringskoordinator, analysemedarbejder, it-redaktør, systemanalytiker, it-forretningsudvikler, webmaster.
Adgangskrav

Adgangsgivende eksamen, Dansk A, Engelsk B, Historie B eller Idehistorie B eller Samtidshistorie B samt et yderligere sprog på A-niveau, dog kun B-niveau, hvis der er tale om et fortsættersprog

Geografi
Syddansk Universitet, Kolding
Kontakt

Faglig vejleder på vejlederSNIKS@sdu.dk.

Fagleder Anne Bjerre
Telefon: 6550 1318
E-mail: bjerre@sdu.dk

Portræt