Tilbage til forsiden
 

Intelligent Reliable Systems

Beskrivelse

Hvis du gerne vil være med til at påvirke den teknologiske udvikling både nationalt og internationalt, skal du læse til civilingeniør i Intelligent Reliable Systems på Aalborg Universitet Esbjerg.

Du vil komme til at arbejde med f.eks. pålidelighedskrav, diagnose i dynamiske software- og hardwaresystemer, proceskontrol, fejldetektion m.m. Som ingeniør inden for intelligente pålidelige systemer er du med til at realisere visioner og løse tekniske problemer, som kan gøre hverdagen og omgivelserne bedre for os.

Niveau
Kandidat
Nøgleord
Systemudvikling, matematisk teori, produktudvikling, softwareudvikling, simulering.
Fokus
Teknologi og Software
Hovedområde
Teknisk Videnskab
Studieform
Engelsk undervisning, engelsk undervisningsmateriale. Problemorienteret projektarbejde i grupper. Forelæsninger.
Job
Automatiseringskonsulent/-ingeniør.
Konsulent eller ingeniør inden for pålidelige systemer.
Hardware- og softwaredesigner med fejltolerante systemer som speciale.
It-udvikler med speciale i tolerance over for maskinfejl.
Udvikler af moderne elektronisk udstyr.
Adgangskrav

Adgangsgivende bacheloruddannelser:

  • Electronics and Computer Engineering
  • IT, Communication and New Media
  • Elektronik og it
  • Internetteknologier og computersystemer
  • Datalogi

Eller lignende uddannelser.

Geografi
Aalborg Universitet, Esbjerg
Kontakt

Kontakt studievejledningen på studievejledning@esbjerg.aau.dk

Portræt

Kiril Vasilev Panev siger:

"Jeg valgte denne uddannelse, fordi den giver mig frihed til at skabe systemer og implementere liv og intelligens i dem, så de kan bruges til større formål. Uddannelsen giver mig muligheden for at designe, udvikle og lave prototyper af automatiserede systemer, som bliver brugt bredt i den kommercielle og industrielle sektor.

Uddannelserne på Aalborg Universitet er praktisk orienterede, så du ikke blot får teoretisk viden; du forberedes også til arbejdet som ingeniør på et praktisk plan. Gennem gruppearbejdet med forskellige projekter, som jeg har arbejdet med, f.eks. ”Magnetic levitation” og “Stabilization of satellite dishes on a ship in open sea” og mange andre i kombination med struktureret metodologi til dokumentation af arbejdsprocessen, har jeg virkelig lært at arbejde i praksis. Underviserne er altid hjælpsomme, hvis man står i en situation, man ikke helt kan hitte ud af. Sidst, men ikke mindst – universitetsbiblioteket har virkelig godt materiale, og det er med til at give mig nye ideer hele tiden.”