Tilbage til forsiden
 

Networks and Distributed Systems

Beskrivelse

På civilingeniøruddannelsen i Networks and Distributed Systems arbejder du med større sammenhængende systemer, der er forbundet i netværk. Det kan f.eks. være satellitter eller samarbejdende robotter, biler, der kommunikerer med hinanden, sikkerhedssystemer i tog, cybersecurity, intelligente transportsystemer, fremtidens intelligente elnet eller fremtidens bredbåndsnetværk.

Uddannelsen foregår på engelsk.

Niveau
Kandidat
Nøgleord
Programmering, Simulering, Systemudvikling, Modellering, Matematisk teori.
Fokus
Teknologi/Programmering,
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Undervisningsformen veksler mellem forelæsninger, miniprojekter, selvstudier og problemorienteret projektarbejde, som foregår i grupper. Uddannelsen foregår på engelsk.
Job
Du kan bl.a. blive ansat i store internationale virksomheder, små lokale privat selskaber, eller i den offentlige sektor inden for: tele-, it- og medieområdet, udstyrsproduktion, infrastruktur opbygning, indholdsleverandører, serviceudbud, konsulent, uddannelses- og forskning samt offentlig administration.
Adgangskrav

Følgende bacheloruddannelser giver adgang:

  • Elektronik og IT
  • Internetteknologier og computersystemer
  • Electronics and Computer Engineering
  • Diplomingeniør i Elektronik (AAU Aalborg og AAU Esbjerg)
  • Diplomingeniør i Elektronik og datateknik
Geografi
Aalborg Universitet, Aalborg
Kontakt

Kontakt den decentrale studievejledning i Aalborg telefon 9940 8614,

E-mail e-sv@es.aau.dk

Portræt

Aron Stefánsson siger:
”Uddannelsen handler om maskinel kommunikation, både trådet og trådløst, og dækker over alt fra styring af større serverplatforme til flyvende droner.

Det, der gør det sjovt at læse i Aalborg, er projekterne. Hvert semester er der tre kurser og et projekt, der kører sideløbende. Her kan man få lov til at benytte sig af den viden, man opnår fra kurser, til at løse sjove og udfordrende projekter.

Både forskere og virksomheder er med til at komme med projektforslag, for at projekterne er så relevante for uddannelsen som muligt, men også for, at man kan få en forsmag på livet efter endt uddannelse.”