Tilbage til forsiden
 

Wireless Communication Systems

Beskrivelse
Med fokus på udvikling, optimering og design af trådløse radiokommunikationskoncepter, systemer og teknologier får du mulighed for at beskæftige dig med, hvad der foregår ”under kølerhjelmen” på nuværende og fremtidige kommunikationssystemer, trådløse apps og terminalløsninger.
Niveau
Kandidat
Nøgleord
Programmering, Simulering, Systemudvikling, Modellering, Matematisk teori.
Fokus
Teknologi/Programmering
Hovedområde
Teknisk videnskab
Studieform
Undervisningsformen veksler mellem forelæsninger, miniprojekter, selvstudier og problemorienteret projektarbejde, som foregår i grupper.
Job
Du kan bl.a. blive ansat i store internationale virksomheder, små lokale private selskaber, eller i den offentlige sektor inden for: tele-, it- og medieområdet, udstyrsproduktion, infrastruktur opbygning, indholdsleverandører, serviceudbud, konsulent, uddannelses- og forskning samt offentlig administration.
Adgangskrav

Følgende bacheloruddannelser giver adgang:

  • Elektronik og IT
  • Internetteknologier og computersystemer
  • Electronics and Computer Engineering
  • Diplomingeniør i Elektronik (fra AAU Aalborg og AAU Esbjerg)
  • Diplomingeniør i Elektronik og datateknik
Geografi
Aalborg Universitet, Aalborg
Kontakt

Kontakt den decentrale studievejledning i Aalborg telefon 9940 8614,

E-mail e-sv@es.aau.dk

Portræt

Georgi Samardzhiev, studerende, siger:
”Min motivation for at vælge Wireless Communication Systems var ret enkel: problembaseret læring. Du bliver en del af et team, som skal lave et projekt sammen i løbet af et semester, og det fremmer virkelig dine evner inden for teamwork og din kreativitet. Og Aalborg Universitet giver dig grundlaget for det hele; adgang til laboratorier, udstyr, forskningsmateriale, de nyeste bøger og publikationer, og hver gruppe får deres eget rum, som de kan bruge som kontor, når de arbejder med deres projekter. Jeg er virkelig glad for og tilfreds med min uddannelse og det studiemiljø, der er på Aalborg Universitet.”