Uddannelse med fremtid – It på universitetet

Girls' Day in Science - DTU

6.okt 2021

DTU Girls Day In Science

Girls' Day in Science 2021 på DTU
6. okt 2021

Danmarks Tekniske Universitet tilbyder to events 6. okt 2021

Teknologi for mennesker

På DTU arbejder vi sammen på tværs af fagligheder og kulturer for at skabe en bæredygtig fremtid. Uanset fagområde er vi på DTU optagede af at udvikle teknologi, der kan forandre verden.

Til Girls’ Day in Science inviterer vi unge kvinder indenfor til en inspirerende dag med nogle af kvinderne på DTU. Vi håber, at de unge kvinder vil gå derfra lidt klogere på, hvordan de selv kan være med til at udvikle teknologi, som gør en forskel. 

Eventen finder sted på Lyngby Campus. Læs mere her. 

Fra genbrugsplast til Mars

Kom med på en rejse indenfor prototyping, hvor I i sidste ende skal bruge genbrugsplast til at fremstille en prototype af en ting, der kan anvendes på Mars.

I blive undervist i prototyping og komme på rundtur i vores laboratorier, inden I skal lave en prototype af jeres egen Spork – en sammensmeltning af bestik, der skal spare plads på rumfærgen.

Endelig vil studerende fra DTU fortælle om deres arbejde med at lave prototyper til Mars. I vil i processen skulle forholde jer til både miljøet og den teknologi, der er nødvendig for at komme til Mars.

Eventen finder sted på Ballerup Campus. Læs mere her. 

Arrangeres af Tektanken

Det er Tektanken, Danmarks største portal for skole-virksomhedssamarbejde, der arrangerer Girls’ Day in Science. Læs mere om de mange events 6. oktober 2021 på Tektankens side her.