Uddannelse med fremtid – It på universitetet

IT CAMP 2020 på Aalborg Universitet

6.-7. april 2020

Aauitcamp2020 1

IT CAMP 2020 på Aalborg Universitet
6.-7. april 2020

For 5. år i træk afholder vi it-camp for kvindelige gymnasieelever på Aalborg Universitet. 

It-camp afholdes i centrum af Aalborg og varer to dage. To dage med fokus på it, design, digitalisering. To dage, hvor kvindelige gymnasieelever fra hele landet mødes og får fingrene i nogle af de muligheder, it giver os. Som deltager får du undervisning, sociale og faglige aktiviteter og masser af inspiration til, hvad du kan med en it-uddannelse.

Det er gratis at deltage og vi sørger for mad og overnatning på hotel i den tid campen varer. Du får næsen i it og du møder nogle af vores studerende og færdiguddannede, der fortæller om deres karriere.

It-camp er for dig, der er på 2. eller 3 årgang på HHX, STX, HTX, HF EUX eller har sabbatår. Det er gratis at deltage. Du behøver ikke at have prøvet programmering før. Det eneste du skal medbringe er din egen computer og et godt humør og gåpåmod. Er I to veninder, der gerne vil deltage sammen, er det også muligt.

Der åbnes for tilmelding i slutningen af februar 2020. Der er 35 pladser, der fordeles efter først til mølle. Har du spørgsmål allerede nu og/eller vil du gerne tilmelde dig, så skriv til itcamp@aau.dk 

Se mere om IT CAMP 2020 på Aalborg Universitet