Tilbage til forsiden
Andreas Østergaard Hammer - Future People Ambassadør i 2015

Andreas Østergaard Hammer

Facts:

Fødselsår: 1993

Uddannelse: Bachelor i IT med speciale i produktudvikling

Universitet: Aarhus Universitet

Hjemby: Aarhus

Hvorfor jeg læser på en it-uddannelse

Da jeg var færdig på HTX, vidste jeg, at jeg ville arbejde med computere og teknologi. Jeg brugte et sabbatår på at rejse og aftjene værnepligt og bestemme mig for, hvilken uddannelse, jeg skulle tage. Da jeg faldt over IT, bed jeg mærke i den projektorienterede undervisning, der har vist sig at karakterisere mange af fagene. Jeg elsker at anvende den teori, jeg lærer fra bøgerne, på rigtige projekter, jeg selv får lov at drømme mig til og designe. 

Hvilke kriterier baserede jeg mit uddannelsesvalg på?

Fra min gymnasiale uddannelse på HTX har jeg en meget naturvidenskabelig tilgang til verden, hvor der var en god blanding af teori og praksis. Efter gymnasiet og mit sabbatår vidste jeg, at jeg ville læse noget med computere og teknologi, og jeg stavrede derfor mellem datalogi og IT. Efter at have læst om uddannelsen fandt jeg ud af, at IT indeholder en masse praktiske projekter, hvor du får lov til at anvende det, du har lært, og det syntes jeg lød enormt spændende.

3 ting, jeg kan lide ved mit studie:

1. Kombination af teori og praksis

2. Frihed i projekter til at implementere egne idéer

3. Nyt og relevant stof

Fra mig til dig

Jeg har lavet en hjemmeside, en slags blog, hvor jeg skriver oplæg om de forskellige projekter, jeg har lavet både alene og med min studiegruppe i forbindelse med fagene på IT uddannelsen: www.aohammer.com