Tilbage til forsiden
Maria Simonsen - Future People ambassadør i 2015

Maria Simonsen

Facts:

Fødselsår: 1992

Uddannelse: Produkt- og Designpsykologi

Universitet: Aalborg Universitet

Hjemby: Kaas

Hvorfor jeg læser på en it-uddannelse

Jeg har altid interesseret mig for de tekniske fag og er selv student fra HTX. Jeg er sikker på, at teknologien er kommet for at blive, og derfor mener jeg også, at det er vigtigt at udvikle produkterne med brugeren i centrum. Samtidig har jeg også interesseret mig meget for den menneskelige psykologi, og hvorfor vi tænker som vi gør - altså hvad skal der til, for at brugeren oplever et produkt som brugervenligt og intuitivt. Produkt- og Designpsykologi giver mig mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener.

Hvilke kriterier baserede jeg mit uddannelsesvalg på?

Jeg valgte min uddannelse ud fra, hvad der virkelig interesserer mig. Derudover har jeg fra HTX været vant til at arbejde i grupper, hvilket jeg rigtig godt kan lide, da det giver mulighed for sparring med andre og dermed også en bedre forståelse. Derfor var Aalborg Universitet en oplagt mulighed. 

3 ting, jeg kan lide ved mit studie:

1. Kombinationen af de tekniske fag og psykologi.

2. Mulighed for at arbejde inden for mange forskellige områder.

3. Gruppearbejde.

Fra mig til dig

Facebook-siden for Design- og Produktpsykologi er det muligt at følge med i opdateringer fra de studerende om, hvad der sker på studiet, og hvilke projekter de studerende arbejder med.