Tilbage til forsiden

Mød Danmarks Tekniske Universitet

På Danmarks Tekniske Universitet finder du it-uddannelser, der bl.a. fokuserer på softwareudvikling, statistik og informationsteknologi. Deltag i et eller flere af universitetets arrangementer og bliv klogere på, hvilken it-uddannelse der bedst matcher dine interesserer.  

Blandt Danmarks Tekniske Universitets tilbud finder du:

It-camp for piger. Finder sted i efterårsferien. 

STUDIEPRAKTIK, hvor du i tre dage følger en ingeniøruddannelse. Bliv bl.a. klogere på studiemiljø, det faglige niveau og mød nuværende studerende. 

STUDERENDE FOR EN DAG, hvor du får mulighed for at følge undervisningen på et udvalgt studium og dermed snuse til til uddannelsens faglige indhold og sociale studiemiljø. 

ÅBENT HUS, hvor du kan møde studerende og studievejledere fra en lang række studier samt stille spørgsmål af faglig og social karakter. 

SE en samlet oversigt over tilbud til elever og lærere fra Danmarks Tekniske Universitet.

For undervisere

Underviser du på en gymnasial uddannelse, kan du og din klasse med fordel benytte jer af en række af Danmarks Tekniske Universitets tilbud. 

Blandt Danmarks Tekniske Universitets tilbud finder du:

UNDERVISNINGSMATERIALER, der kan bringe anvendt naturvidenskab og teknologi ind i undervisningen. 

SRP-ØVELSER, hvor 3.g elever kan lave eksperimenter til deres eget studieretningsprojekt.

ØVELSER OG FOREDRAG, hvor I kan besøge DTU og høre om eller arbejde med mange forskellige emner - f.eks. matematiske modeller, 3D-printer-teknologi eller Tid i distribuerede systemer.

SE et samlet overblik over Danmarks Tekniske Universitets tilbud Mest for lærere.