Uddannelse med fremtid – It på universitetet

Kunstig intelligens: En rejse ind i vores nye verden med AI

25 april 2024 kl. 16:30-19:30

KI En Rejse Ind I Vores Nye Verden Med AI

Kunstig intelligens: En rejse ind i vores nye verden med AI 

Hvordan påvirker kunstig intelligens vores dagligdag? Hvordan navigerer man som elev, lærer, studerende og underviser i en ny verden med kunstig intelligens? Hvornår bliver det kunstige og det menneskelige svært at adskille? Hvad er en chatbot? Og hvordan balancerer vi mellem at udnytte fordele ved kunstig intelligens og bevare menneskelig kontrol?

Det er nogle af de mange spørgsmål, som lige nu hersker omkring nutidens kunstige intelligens, og som du kan få besvaret den 25. april, hvor vi slår dørene op for en masse faglige og inspirerende oplæg!

Kunstig intelligens er lige nu ved at revolutionere vores verden på utallige måder. Alt fra at skrive eksamensopgaver og lave billeder ud fra tekstbeskrivelser til at kopiere stemmer og lave coverversioner af kendte sange.

Hvis man beder ChatGPT om at beskrive dette arrangement, får man følgende svar:
”Dyk ned i fremtidens intelligente verden! Udforsk de utrolige muligheder og udfordringer ved kunstig intelligens på vores eksklusive arrangement. Hvordan former AI vores hverdag? Opdag, diskutér og bliv inspireret til at navigere i den digitale æra. Vær med til at skabe fremtiden med os!”

 

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig og læse mere på SDU's hjemmeside