Uddannelse med fremtid – It på universitetet

Benjamin Hamborg Clement Klerens

At skabe værdi

Skin2
Sdubenjamin1
Uddannelse

Softwareteknologi

Benjamin startede sit softwarestudie på et andet universitet, men optimerede sin hverdag ved at skifte til studiet i Odense, hvor han er tættere på venner og familie.

Hvor han oprindeligt var meget optaget af de fysiske maskiner er han nu mere interesseret i alt det programmerne kan bruges til, så hans fokus er skiftet fra hardware til software.

Sdubenjamin Ude

"Jeg er fascineret af sammenhængen mellem digitale data - tal - og det, der sker i den fysiske verden: At dataviden kan bruges til at justere fysiske ting."

"Masser af software handler om at optimere og forbedre processer. Det kan fx være data om fysisk træning, der kan hjælpe dig til at øge effekten, eller det kan være effektivisering af bilers brændstofforbrug, der gør dem mere bæredygtige.''

Sdubenjamin Og Sarah

"I mit studiejob arbejder jeg på en app, der registrerer begivenheder. Det kan fx være regnvejr og antallet af køb i en webshop. Ved at programmere noget software til at håndtere tal og data kan jeg skabe viden og værdi"

Sdubenjamin2

Benjamin holder af at kunne gennemskue og forstå det han arbejder med. Og så er der en stor tilfredsstillelse i at skabe noget og se det blive til virkelighed.

Hvordan formen om hans fremtidige arbejde bliver er ikke så afgørende: Han kan se sig selv som både ansat, chef eller selvstændig.

Vi vil it - vil du med?

Emil Larsen Farvet Baggrund
Se video

Emil Larsen

Udvikle og flytte mennesker
Line Andreasen Farvet Baggrund
Se video

Line Andreasen

It er et redskab for mine interesser
Camilla Stausholm Jensen farvet Farvet Baggrund
Se video

Camilla Stausholm Jensen

It er meget mere end kode
David Nhan Thien Nguyen Farvet Baggrund
Se video

David Nhan Thien Nguyen

Brugeren først og sidst