Uddannelse med fremtid – It på universitetet

Aalborg Universitet

Aaupressebygning2
Kontakt

+45 9940 9940
aau@aau.dk 

www AAU

Gå til aau.dk

Aalborg Universitet har et bredt udbud af it-uddannelser. Du kan bl.a. læse datavidenskab, it-ingeniør og medialogi. Deltag i et eller flere af universitetets arrangementer og bliv klogere på hvilken uddannelse, der bedst matcher dine interesserer. 

Blandt Aalborg Universitets tilbud  til uddannelsessøgende finder du:

It-camp for piger.

Studerende for en dag, hvor du får mulighed for at følge undervisningen på et udvalgt studium og dermed snuse til uddannelsens faglige indhold og sociale studiemiljø. 

Studiepraktik, hvor du i tre dage følger en udvalgt uddannelse. Bliv bl.a. klogere på studiemiljø, det faglige niveau, og hvad det vil sige at arbejde projektorienteret.

Åbent hus, hvor du kan stille et hav af spørgsmål til studerende og studievejledere om de enkelte uddannelser, overvære oplæg fra studerende og tage med på rundvisning på universitetet. 

Se en samlet arrangementsoversigt for Aalborg Universitet.

It-uddannelserne på Aalborg Universitet.

AAU Play 3

For undervisere

Er du lærer på en gymnasial uddannelse, så står Aalborg Universitet parat med en stribe tilbud til dig og dine klasser.

Den samlede indgang til gymnasiale tilbud, både lærere og elever, finder du her: AAU tilbud til gymnasier - fx kan AAU overtage hele gymnasiet, en årgang eller klasse en dag.

Tilbuddene målrettet dig som underviser er samlet her - hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet, så nye tilbud lander direkte i din mailboks. Find bl.a. inspiration, opkvalificering, netværk og akademi.

Dine elever kan du med fordel sende herhen, hvor de bl.a. kan hente hjælp til opgaver.

Gå ikke glip af AAU Play, et videounivers med forelæsninger af 10-15 minutters varighed og tilhørende opgavesæt. Emnerne spænder vidt, fx fejlkorrigerende kode, hacking, kunstig intelligens samt bæredygtigt design, batterier af svampe, likekultur og trivsel.