Uddannelse med fremtid – It på universitetet

Aalborg Universitet

Aaupressebygning2
Kontakt

+45 9940 9940
aau@aau.dk 

www AAU

Gå til aau.dk

Aalborg Universitet har et bredt udbud af it-uddannelser. Du kan bl.a. læse datavidenskab, it-ingeniør og medialogi. Deltag i et eller flere af universitetets arrangementer og bliv klogere på hvilken uddannelse, der bedst matcher dine interesserer. 

Blandt Aalborg Universitets tilbud  til uddannelsessøgende finder du:

It-camp for piger.

Studerende for en dag, hvor du får mulighed for at følge undervisningen på et udvalgt studium og dermed snuse til uddannelsens faglige indhold og sociale studiemiljø. 

Studiepraktik, hvor du i tre dage følger en udvalgt uddannelse. Bliv bl.a. klogere på studiemiljø, det faglige niveau, og hvad det vil sige at arbejde projektorienteret.

Åbent hus, hvor du kan stille et hav af spørgsmål til studerende og studievejledere om de enkelte uddannelser, overvære oplæg fra studerende og tage med på rundvisning på universitetet. 

Se en samlet arrangementsoversigt for Aalborg Universitet.

It-uddannelserne på Aalborg Universitet.

Aaupressecampuskbh

For undervisere

Underviser du på en gymnasial uddannelse, kan du og din klasse med fordel benytte jer af en række af Aalborg Universitets tilbud.

Blandt Aalborg Universitets tilbud finder du: 

AAU on demand, hvor studerende overtager undervisningen af din klasse og fortæller, hvordan det er at studere på Aalborg Universitet. 

Karrieretanken, hvor studerende kommer på besøg hos jer og fortæller om livet som universitetsstuderende.