Uddannelse med fremtid – It på universitetet

Aarhus Universitet

AU1 Fotografidajensen, AU Foto
www AU

Gå til au.dk

På Aarhus Universitet kan du studere it inden for både humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab og teknisk videnskab. Deltag i et eller flere af universitetets arrangementer og bliv klogere på hvilken it-uddannelse, der bedst matcher dine interesserer.

Blandt Aarhus Universitets tilbud finder du:

It-camp for piger: Afholdes i efteråret. 

Forskerspirer, der er et projekt, hvor du sammen med dine klassekammerater kan fordybe jer i et udvalgt emne med henblik på at udarbejde et forslag til et forskningsprojekt. 

Studiepraktik, som giver dig mulighed for at følge en uddannelse i tre dage. Bliv bl.a. klogere på det faglige niveau, studiemiljø, karrieremuligheder og snak med studerende og undervisere. 

U-days, der er et særligt åbent hus-tilbud, som alle videregående uddannelsesinstitutioner i Aarhus står bag. Deltag og få mere viden om de uddannelser, du er interesseret i. 

Se Aarhus Universitets Gymnasieportalen med aktiviteter for gymnasielærere, -elever og ledere

Find din it-uddannelse på Aarhus Universitet

AU2 Fotografdenis Selnihhin

For undervisere

Underviser du på en gymnasial uddannelse, kan du med fordel benytte dig af en række af Aarhus Universitets tilbud. 

Blandt Aarhus Universitets tilbud finder du: 

Det rullende universitet, hvor universitetsstuderende og forskere overtager al undervisning på dit gymnasium for en dag.

Gymnasielærerdage, der er faglige inspirationsdage for gymnasielærere, hvor du kan opgradere din viden inden for et bestemt område.  

Se Gymnasieportalen med AU's samlede tilbud til gymnasieskolen