Uddannelse med fremtid – It på universitetet

IT-Universitetet i København

ITU Atrium Panorama
Studievejledning

+45 7218 5240
@studievejledning

www ITU

Gå til itu.dk

IT-Universitetet i København tilbyder kun uddannelser med en it-vinkel. Deltag i et eller flere af universitetets tilbud og bliv klogere på, hvilken it-uddannelse, der bedst matcher dine interesserer.  

Blandt IT-Universitetets tilbud til finder du: 

Coding Café for kvinder

Som deltager på Coding Café for kvinder bliver du introduceret for programmering og it, og får et indblik i, hvad en it-uddannelse kan bruges til. Over fem undervisningsgange lærer du bl.a. at kode en hjemmeside og arbejde med robotter. Tilbuddet er for kvinder, der går i gymnasiet eller holder sabbatår og er gratis. Læs mere om Coding Café her.

IT-Camp for kvinder

IT-Universitetet afholder hvert år i påske- og efterårsferien IT-Camp for kvinder, der går i gymnasiet eller holder sabbatår. På campen bliver du introduceret til softwareudvikling og data science, og kommer til at arbejde med programmering og kunstig intelligens. Det er gratis at deltage. Læs mere om IT-Camp her.

Besøg It-Universitetet, hvor der er rig mulighed for at få et indtryk af, hvad det vil sige at studere på IT-Universitetet. Du kan bl.a. finde information omkring Gymnasiebesøg, Studiepraktik og Åbent hus.

Studie- og karrierevejledning, som giver dig mulighed for at få vejledning og information omkring IT-Universitetets uddannelser. Du kan komme til samtale ved en uddannet vejleder, der selv er studerende på en af IT-Universitetets uddannelser.

For undervisere

Coding Classes

Coding Classes er et gratis tilbud for gymnasieklasser, der giver en introduktion til grundlæggende programmering og en forståelse for teknologien, der omgiver os. Undervisningen består både af oplæg og øvelser, hvor eleverne bl.a. skal lave deres egen hjemmeside eller programmere i Java. Læs mere om Coding Classes her.

Digital Dannelse

Digital Dannelse er et gratis undervisningstilbud for gymnasieklasser, der giver eleverne en forståelse for deres digitale fodspor. Det er studerende fra IT-Universitetet der underviser, og giver eleverne indblik i hvordan tech-giganter indsamler data, hvilke rettigheder de har og hvordan eleverne kan mindske deres fodspor. Læs mere om Digital Dannelse her.

Gymnasiebesøg

Til et gymnasiebesøg på IT-Universitetet i København kommer eleverne til at opleve IT-Universitetet på nært hold og får et indblik i, hvordan det er at studere på en it-uddannelse. Et besøg varer normalt tre timer, hvor klassen møder nuværende bachelorstuderende og hører om det faglige indhold på uddannelserne. Derudover skal eleverne prøve kræfter med at udvikle en it-løsning på baggrund af en projektcase, på rundvisning og så bliver de introduceret til studielivet på universitetet. Læs mere om gymnasiebesøg her.